Apteekkituotteet.fi (Rohdos-Troppi Oy)
Apteekkituotteet.fi on Länsikeskuksen apteekin verkkokauppa, josta voi ostaa sähköisellä reseptillä määrätyt lääkkeet, itsehoitolääkkeet sekä tuttuja ja turvallisia lääkkeettömiä apteekkituotteita.
Belizia.fi (Belizia Oy)
Matka- ja muotilaukkujen erikoisliike.
Bellapuoti.com (Hämeen Sanomat Oy)
Uudenlainen verkkokauppa, joka yhdistää eri kauppiaat sisustus-, kosmetiikka-, koru-, käsityö- ja herkkualalta. Tuhansia tuttuja tuotteita ja uniikkeja aarteita helposti yhdestä osoitteesta.
Booky.fi (Booky.fi Oy)

Booky.fi on Suomen suurin aidosti kotimainen verkkokirjakauppa, josta löydät 8,5 miljoonan kirjan valikoiman.

Cocopanda.fi (Brandsdal Group)
Cocopanda on kauneuden verkkokauppa, mistä löydät suuren valikoiman kosmetiikkatuotteita tunnetuilta tuotemerkeiltä edulliseen hintaan.
Domus Classica (Domus Classica Oy)
Domus Classica tarjoaa asiakkailleen aikaa kestävistä materiaaleista perinteisin tavoin tehtyjä rakennustarvikkeita vanhojen ja miksipäs ei uusienkin rakennusten kunnostamiseen.
DreamPetStore.com (Hämeen Sanomat Oy)
Suomalainen verkkokauppa DreamPetStore.com yhdistää lemmikkitarvikekauppiaat ja alan harrastajat ympäri Suomen. Osta turvallisesti monipuolisesta suomalaisesta verkkokaupasta ilman toimituskuluja!
Dropinmarket.com (Off Consult Oy)
Suomen laajin katumuodin ja lautailukulttuurin kauppa Suomessa. Dropinmarket.com palvelee asiakkaitaan suositun verkkokaupan lisäksi Helsingin Forumin myymälällä sekä Pitäjänmäen Noutomyymälällä.
Duetto.fi (Duetto Oy)
Duetto on palveleva muotiverkkokauppa naisille, tule viihtymään kauppaamme ja saamaan hyvää fiilistä, ideoita ja uusia tuulia!
Edulite.fi (Edulite Toiminimi)
Edulite.fi (Edulite TMI) 2012 perustimme LED-lamppujen verkkokaupan, joka myy vain laatumerkkejä. Pääasiassa Bioledexin (valmistettu Saksassa) ja tämän lisäksi myös Airamin ja Philipsin lamppuja.